Végleg megszűnik a Heti  Hetes című műsor az RTL Klubon – erősítette meg a Blikknek a lap információját a műsor főszerkesztője és producere, Ónodi György. A lap szerint a műsor szereplői a jövő heti, 500. adáson búcsúzik el a nézőktől. A 13 éve tartó sikerszéria a Blikk szerint gazdasági okokból tűnik el a képernyőről, mert bár gyakran megverte az ellene indított Hajdú Péter-féle Frizbit, túlságosan sokba került a csatornának.

 

„Hivatalosan még nem mondták azt, hogy köszönjük, vége, de igen, én is úgy értesültem, hogy nincs tovább” – erősítette meg a Blikknek a lap információit Ónodi György, a Heti hetes főszerkesztője és producere.

„El kell fogadnom az indoklást, hogy valóban gazdasági és nem politikai döntés született. A téli szünet intő jel volt a számunkra, mostanra pedig beigazolódott a gyanú. Az 500. adást így nem ünnepeljük meg. Ha valaki úgy készül a születésnapjára, hogy tudja, az az utolsó, akkor nincs oka ünnepelésre” – tette hozzá a producer.

Az utolsó két adáson a klasszikus csapat, Bajor Imre, Gálvölgyi János, Hernádi Judit, Jáksó László, Hajdú Steve, Hajós András és Farkasházy Tivadar szerepel majd – mondta a lapnak Ónodi.

Egy eheti YouTube-videóból szintén arra lehet következtetni, hogy a jubileumi adás lesz az utolsó – írja a comment blog.