Ma. Kriza Ákos egy kilométert fut a Kossuth Rádió hirnökével, Náray Balázsal

Május 4-én 10 órakor  az Avasi harangtorony hangjátékára indul útnak a miskolci Városháza elől a Kossuth Rádió „hírnöke”, Náray Balázs, (képünkön) aki futva viszi el Kassa – Európa 2013-as kulturális fővárosa – polgármesterének Richard Rasinak, Miskolc és a Kossuth Rádió üzenetét.

 

Náray Balázst az első kilométeren elkíséri Kriza Ákos polgármester, Pfliegler Péter alpolgármester, Kiss Gábor alpolgármester, Katona Ferenc önkormányzati képviselő, Jónás István, a Magyar Rádió vezérigazgatója, Pásztor Zoltán a Magyar Rádió tartalom-innovációs managere, Nagy György András a Kossuth Rádió programszerkesztője, Becze Szilvia, a Bartók Rádió programszerkesztője és műsorvezetője valamint számos kisiskolás.

A futás tervezett útvonala Miskolcon belül: Városháza (Városház tér 8.) – Széchenyi utca (sétáló utca) végig a villamos útvonala mellett – Bajcsy-Zs. u 15. (MR6 A régió rádiója miskolci stúdiója) – Baross Gábor u. – József A. u. A futó csapat végül a Zsolcai kapun keresztül, a körforgalomnál hagyja el a várost tudta meg a minap.hu