Akkora hazugság, hogy ennek neki lehet támaszkodni.Kriza reagál

Nem véletlen, hogy a szocialisták  az időközi önkormányzati választás finisében hozakodnak elő ilyen kijelentésekkel – így reagált a városháza arra a hírre, hogy becsületsértés miatt feljelentést tesz az ügyészségen Miskolc polgármestere ellen Földesi Norbert.

 

„Ez akkora hazugság, hogy ennek neki lehet támaszkodni”– ezt mondta szó szerint Kriza Ákos, reagálva Földesi Norbert március 22-ei kijelentésére, mely szerint a holding végrehajtás alatt áll, emlékeztetett a történésekre Dobos Tímea, a városháza sajtószóvivője a sajtótájékoztatón elhangzottakra reagálva.

Ezzel a kijelentéssel az MSZP frakcióvezetője alaptalanul kockáztatta a város gazdasági társaságainak üzleti jó hírét – emlékeztet a közlemény a polgármester szavaira –, hiszen önkormányzati képviselőhöz teljességgel méltatlan, ha valaki saját városának gazdasági társaságának érdekei ellen szól, különösen ha a cégcsoport hitelét akarja aláásni.

„Akik a közgyűlés adását nyomon követik, vagy ott voltak a közgyűlésen, azok jól tudják, hogy pontosan ez hangzott el. De azt is tudja mindenki, hogy egy időközi önkormányzati választás célegyenesébe érkeztünk” – szögezi le a városháza közleménye, amely így zárul: „természetesen Földesi Norbert akkor fordul a bírósághoz, amikor akar. Ehhez joga van.”

Pásztor Imre, a Miskolc Holding Zrt. kommunikációs vezetője a szállítói tartozásokkal kapcsolatban elmondta, azokat folyamatosan rendezik az érintettekkel.