Nemzetközi Salakmotoros Csapatkupa Sorozat 2.forduló

Nemzetközi Salakmotoros  Csapatkupa Sorozat 2.forduló
2012 április 14. szombat
Kapunyitás: 15:00
Start: 16:30

 

Szombaton délután a második fordulóval folytatódik a Salamotoros Csapatkupa Sorozat Miskolcon.
Az első fordulóban meggyőző fölénnyel sikert arató Debrecen Autóház Tigrisek csapata nélkülözni kénytelen külföldi sztárversenyzőjét, Magnus Zetterströmöt, aki, mint azt már korábban jelezte csapatvezetője Senyei György és a promóter felé, nem tud részt venni ezen a mérkőzésen.

A Lee Richardsont biztosan soraiban tudható Tihanyi Sándor vezette Interhandel-2000 Farkasok csapatának azonban így sem lesz könnyű dolga, ha győzelmet szeretne aratni, hiszen több ponterős versenyzőt is harcba küld az ellenfél 2012. április 14.-én.
A két csapat összeállításai:
Debrecen Autóház Tigrisek
Csapatvezető: Senyei György
1. Pawel Miesiac (POL)
2. Maciej Kuciapa (POL)
3. Semien Vlasov (RUS)
4. Tabaka József (HUN)
5. Bencze Zsolt (HUN)
Interhandel-2000 Farkasok
Csapatvezető: Tihanyi Sándor
6. Lee Richardson (GBR)
7. Matej Kus (CZE)
8. Szatmári László (HUN)
9. Nicolas Covatti (ARG)
10. Benkő Roland (HUN)

A két csapatvezető a következőket nyilatkozta:
Senyei György csapatvezető
„A körülmények változtatásokra kényszerítettek. Természetesen az előző mérkőzésen bevált, és kiváló teljesítményt nyújtó győztes csapatot szerettem volna a pályára küldeni, ám nem tehetem. Készültem erre a kényszerű változtatásra, hiszen Magnus Zetterström már a két héttel ezelőtti versenyen is jelezte felém, hogy lengyel ligás szerződése elszólítja, és a hat mérkőzésünkből ezen az egyen nem tud részt venni. Természetesen ezt megértettem, hiszen magam is jártam már Daugavpilsben, és tudom, hogy Miskolcról oda eljutni lehetetlen akár autóval, akár repülőgéppel szombatról vasárnapra. Így a promóterrel egyeztetve úgy határoztam, meghívom keretünkből a miskolci közönségkedvencet, a ligacsapatot az első osztályba juttató Semien Vlasovot. Subi csapata, mint minden csapat ebben a sorozatban, komoly erőt képvisel, így azt fogom kérni a versenyzőinktől, legjobb tudásuk szerint motorozzanak, és bízom benne, hogy egy szoros találkozón ismét győzelmet aratunk.”
Tihanyi Sándor csapatvezető:
„Bevallom őszintén nehezen tudtam összeállítani a csapatot, mert számítottam Kenni Larsenre, akit egy ponterős jó versenyzőnek tartok angol ligában elért eredményei alapján. Helyette behívtam Matej Kust, akivel telefonon egyeztettünk, már jól érzi magát, tudja vállalni a versenyzést, sőt versenye is lesz pénteken. Lee Richardson sajnos nem tud részt venni a pénteki edzésen, de nem hiszem, hogy különösebb gondot okoz majd neki a szombati kihívás, hiszen igazi profiról beszélünk. Szatmári Laci alap embernek számít, ahhoz kétség sem fért, hogy benne lesz a csapatban, hiszen úgy ismeri a miskolci pályát, mint a tenyerét. Nicolas Covattit láthattuk mindannyian tavaly a Sziráczki emlékversenyen szerpelni, jó stílusban üli meg a motort, és remélem szállítja a pontokat is, úgy, ahogy akkor tette. És ott van még nekem Benkő Roland, akiben nagyon bízok, és azt mondom, ő nyeri meg nekünk a versenyt. Sajnos Senyei Gyuri malmára hajta a vizet, hogy az ő csapata már edzett, és versenyzett is, viszont melletünk szól az, hogy ezen a mérkőzésen Zetterström nem tud megjelenni. A Tigriseknél ott van még ugyan két lengyel versenyző, akik nagyon jól mennek, és megnehezíthetik a dolgunkat, de nagyon szeretném megnyerni ezt a meccset, meg fogjuk szelidíteni a Tigriseket!”
A bajnokság állása:

H
Csapat
M P +/-
1.
Debrecen Autóház Tigrisek
1 2 +22
2.
MPA System Bikák
1 0 -22
3.
Interhandel-2000 Farkasok
– – –

Jegyárak
Az idei versenyszezonban a szervezők az alábbi – egységes – jegyárakat alkalmazzák a népkerti versenypályán megrendezésre kerülő valamennyi motorversenyen:
Ülőhely „Startszektor”: 3000.- Ft/ülőhely, (csak korlátozott számban áll rendelkezésre!)
Állóhely felnőttek részére: 2000.- Ft,
Kedvezmények (állóhelyre vehetők igénybe):
10 éves kor alatt – szülői kísérettel – ingyenes a belépés,
„Diák”: diákigazolvány felmutatásával: 1000.- Ft,
„Nyugdíjas”: 65 éves kor felett: 1000.-Ft,
„Kiscsalád”: felnőtt férfi és hölgy partnere együttesen: 3000.- Ft,
Egy „Kiscsalád” és egy „Diák” belépő megváltása esetén plusz egy fő „Diáknak” ingyenes a belépés.
A kedvezmények igénybevételéhez a jogosultságot érvényes diák- vagy személyi igazolvánnyal kell igazolni.