A Jobbik stratégiai együttműködésr e készül Tibettel, de ezen kívül is több új elem jelenik majd meg a radikális párt politikájában a következő hetekben.

 

A tibeti vallási vezetőt és a Jobbik elnökét a HírCsárda egyik olvasóriportere kapta lencsevégre egy McDonald’s-ban, akinek ezért természetesen jár a tízezer forint. Lapunk ezután telefonon kereste meg Vona Gábort, aki nem titkolta, hogy stratégiai együttműködésre készülnek az ázsiai tartománnyal. Az utóbbi idők folyamatos kudarcai után a rosszul égő EU-zászlók helyett tibetieket égetnek majd a párt rendezvényein, a „Mocskos zsidók!” rigmust pedig már amúgy is tervezték kiegészíteni a „Mocskos kínaiak!”-kal, csak ennyi a feltétele annak, hogy ingyen jussanak a jól égő tibetiekhez.

A párt ezen túl több nem ortodox akcióval is készül, a bevándorlók elleni harc egyik új eszközeként ismét be akarják vezetni az ’50-es évekre jellemző feketevágásokat, abban az időben ugyanis nem voltak négerek az országban, ami Vona szerint egyértelműen a módszer sikerességét bizonyítja. Az idegenszívűekkel szembeni fellépés másik eszköze a „Jobbik a transzplantáltak ellen” nevű új kampány lesz, amiről viszont még nem akart részletesen beszélni a pártelnök.