Egy lyukon át szexelt a smasszerral

 Börtönőrrel szexeltem – állítja S. Andrea (29), akit azzal vádolnak, hogy begyógyszerezte, megszurkálta, majd felgyújtotta férjét.
Úgy tudjuk, a berettyóújfalui asszony március végén azt mondta nevelőjének, hogy többször szexuális kapcsolatot létesített a gyulai intézményben egy börtönőrrel, akit meg is nevezett. Az eredetileg Debrecenben raboskodó nő elfogultságot jelentett be, ezért került át Gyulára, ahol állítása szerint többször is megejtették az őrrel a pásztorórát.

A börtönben terhességi tesztet is kért, mivel elmaradt a havi vérzése, így azt hitte, állapotos. A nőt megvizsgálták, de kiderült, nem vár gyermeket. A börtönben hivatalból indult vizsgálat, az ügyészség pedig nyomozást indított.

Információink szerint S. Andrea több alkalmat is megjelölt, amikor pásztórán volt az őrrel. A nő azt állítja, hogy volt olyan, amikor zárkaajtón lévő „tátikán” keresztül tette magáévá az őr.

A nyílás, amin keresztül a tervezők szándéka szerint az ételt adják a raboknak, vállmagasságban van, körülbelül 140 centiméteren, így komoly tornagyakorlatokat kellett elvégezniük, mire összehozták az aktust-írja a blikk.hu