Wanted Szabó Győző Zoltán és Póhl Barnabás

 A rendőrség keresi  Póhl  Barnabás (43 éves), valamint Szabó Győző Zoltán (41 éve)s edelényi lakosokokat eltűnés miatt.

A rendelkezésre álló információk szerint Póhl Barnabás és Szabó Győző Zoltán 2012.március 27-én az esti órákban az egyik edelényi otthonból engedély nélkül ismeretlen helyre távoztak, azóta életjelet nem adtak magukról. A felkutatásukra tett intézkedések ezidáig eredményre nem vezettek.
Póhl Barnabás személyleírása:
Kb. 167 cm magas, 55 kg súlyú sovány testalkatú, sötét barna hajú, kék szemű, szakállt, bajuszt nem visel. Különös ismertető jele, beszéde hadaró. Személyi okmányokkal nem rendelkezik.
Ruházata eltűnéskor: feltételezhetően lila színű szabadidő ruha és fekete műbőr kabát.
Szabó Győző Zoltán személyleírása:
Kb. 180 cm magas, 85 kg súlyú átlagos testalkatú, világos barna hajú fejtetőn erősen kopaszodó, világos szemű, szemüveges, szakállt, bajuszt nem visel. Különös ismertető jele, hogy szemüveg nélkül erősen hunyorog, beszéde dadogó.
Ruházata eltűnéskor: feltételezhetően kötött sötétszínű pulóver és kék színű melegítő alsó. Személyi okmányokkal nem rendelkezik.
A két férfi az otthonból együtt távozott és feltételezhetően jelenleg is együtt vannak.
A Rendőrség kéri, hogy aki az eltűnt két férfival kapcsolatban információval rendelkezik, őket látta, vagy látni vélte hívja a 112-es segélyhívót, vagy az Edelényi Rendőrkapitányság ügyeletét a 06-48/524-000 telefonszámon.