Sajnos,ma volt anyukám temetése…3  hete vittem be a kórházba,pangásos szívelégtelenséggel.A doki próbálta helyretenni anyukámat,de hiába csapolták meg,hiába vízhajtózták,amikor hazavittem már hangja sem volt,illetve nagyon fulladt.  

 

Megköszöntük a gyógyítást becsületesen,50 000-ft-tal.Visszavittem 6 nap múlva,kontrollra,mert már alig élt.Ismét feltankoltuk a pénztárcáját,42 000-ft volt nála.Rá másfél napra éjszaka meghalt szegény!A személyes holmi átvételénél 392 Forintot kaptunk vissza a pénztárcájába!!!!

Nem akartuk az egész osztályt megrángatni,feljelentést tenni,de ANNYIRA ROSSZUL ESETT!Mondtuk is a nővéreknek,hogy ez nagyon durva!!!Mondták,hogy tegyünk feljelentést,de úgy sem tudjuk bizonyítani,hogy ennyi pénz volt anyukámnál.

Én annyit mondtam,hogy van ápolónő ismerősöm,egy hullarabló miatt az egész osztályt büntették,legyintettem,és annyit kívántam,hogy költse gyógyszerre aki ezt tette édesanyámmal!Elmondtam néhány embernek a történteket,és kiderült,hogy ez egyáltalán nem egyedi eset.