Rekordnézettséget hozott az RTL-nek az 1 perc és nyersz!

Március végén befejeződik az 1  perc és nyersz! című műsor az RTL Klubon, annak ellenére, hogy minden idei rekordot megdöntött.

 

Az RTL Klubon komoly nézettségi sikerrel indult február végén az 1 perc és nyersz! című műsor, melyet az első héten átlagban több mint 1,6 millióan néztek – írja a BorsOnline.
Ez a szám a 2012-év rekordját jelenti. Korábban csak az X-Faktor és a ValóVilág hozott hasonló számokat.

„Nagyon örülök az eredményeknek, de álszerénység nélkül mondhatom, hogy csak harmadlagosan az én érdemem. Mindenekelőtt a jó játékosválogatást emelném ki, s azt a csapatot, amely a háttérben dolgozik a produkció sikeréért. Emellett az sem elhanyagolható, hogy egy jó nemzetközi formátumot jó időben vett észre, majd indított el a programigazgató, Kolosi Péter és a kreatív csapat” – árulta el Sebestyén Balázs, aki a másik két sikeres műsort is vezette.

A műsorvezető azt is elmondta, hogy szerinte a nézők vágynak az új műsorokra. „Az 1 perc és nyersz! pedig egy könnyed, vidám játék, amit otthon is lehet gyakorolni, ugyanakkor tétje is van. Emiatt pedig lehet a versenyzőknek szurkolni, s ez összecsiszolja a tévé előtt ülő családokat. Ráadásul ez egy olyan műsor, amit akár a legkisebb gyerekek is nézhetnek” – tette hozzá a Sebestyén.