Miskolc. Vágányzár és terelés

Ismét vágányzár  lesz. Március 19-én, hétfőn a műfüves pályaszakasz kiépítése miatt a Diósgyőr városközpont és Felső-Majláth között, előreláthatólag április közepéig lesz vágányzár. (fotó: archív)

 

Ez idő alatt az 1-es villamosok a Tiszai pályaudvar és Diósgyőr városközpont között közlekednek majd. Onnan pedig csatlakozással, villamospótló autóbuszok járnak Felső-Majláthig. A villamosbérletek érvényesek a villamospótló autóbuszokon, és aki menetjeggyel utazik, annak a második járművön a menetjegy másik – nem számozott – végét kell érvényesíteni.

Fontos változás lesz a belvárosban is. Amint hírül adtuk, március 19-én, hétfő reggel 8 órától megszűnik az átmenő gépjárműforgalom a Patak utcában. A gyalogos közlekedést nem korlátozzák.

A megyeháza melletti parkoló a Palóczy utca felől, a Rozmaring társasház előtti szakaszon keresztül közelíthető meg. A Patak utcába a Kossuth utca felől sem lehet majd behajtani.

Kétirányú lesz a forgalom a Kossuth utcában, így megszűnik az útszéli parkolás. A Pátria mögötti parkoló továbbra is üzemel majd, onnan kihajtani azonban csak a Kossuth utca felé lehet.