Csak halakat akart etetni B . László barátjával, L. Zoltánnal, amikor egy orvvadász lelőtte őket a magyarlukafai erdőben.
A nagy horgász hírében álló B. László azonnal meghalt, társa még értesítette a mentőket és a rendőrséget.

De hogyan is történt a kegyetlen gyilkosság?

Bár a rendőrség egyelőre nem beszél a történtekről, a Blikk úgy tudja, a két férfi terepjárójával, egy közeli horgásztóhoz igyekezett, amikor a távolból lövéseket hallottak.

Rendőrök helyszínelnek a magyarlukafai határban, ahol a két horgászt lelőtte a rabsic
Mivel B. László és L. Zoltán nagy természetbarátok, azonnal a hangok irányába eredtek. Ekkor még nem sejtették, hogy a vesztükbe rohannak. Információink szerint ugyanis P. Márió engedély nélkül vadászott az erdőben. A férfi mindkét természetvédőre rálőtt. Azt egyelőre nem tudni, hogy szándékosan, vagy véletlenül. Egy biztos, a tragédia után elmenekült a helyszínről. Úgy tudjuk, L. Zoltán összeszedte minden erejét és tárcsázta a rendőröket, akiknek elmondta, hogy egy fehér autóval menekül a lövöldöző. A nyomozók rögtön R. Márió nyomába eredtek és Szulimánnál elfogták. Mire a mentők kiértek, B. Lászlón már nem tudtak segíteni, belehalt a mellkaslövésbe.

– Társát súlyos, életveszélyes állapotban szállították a pécsi kórházba – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője.

B. Lászlót egész Szigetvár gyászolja. A Blikk megtalálta a fiatalember nővérért.

– Még fel sem fogtam, hogy elment a testvérem. Édesanyánknak még el sem mertem mondani, hogy a fia soha nem jön haza – csuklott el Gabriella hangja.

Úgy tudjuk, P. Márió nem ismeretlen a rendőrség előtt. A falujában azt is tudni vélik, hogy gyakran vadászott törvénytelenül. Rokonai nem akartak nyilatkozni a tragédiával kapcsolatban, azonban szomszédjai kiálltak a családos Márió mellett.

– El nem tudom képzelni Márióról, hogy emberre lőne. Egész biztos vagyok abban, hogy egy véletlen baleset történt, és majd tisztázza magát a rendőrök előtt – mondta határozottan Szilvia, aki jól ismeri a családot.

Blikk-összeállítás