K. Márta (51) ugyan tagadja  Rózsika néni (†86) megölését, azonban a Blikk információja szerint a biológiai és vegyész szakértői vélemények azt mutatják, köze lehet a nő halálához. A masszőrnő azt állítja, nem találkozott a sokak szerint házsártos asszonnyal, felsőruházatuk szálai mégis keresztezték egymást. Azaz a két nő „érintkezett” egymással a tragédia napján.  

 

 Tavaly szep­tember 1-jén hajnalban ragasztószalaggal átkötött fekete nejlonzsákban, egy miskolci belvárosi ház folyosóján találta meg az egyik lakó a néni holttestét. Az idős nő gyakran összekülönbözött másokkal. A masszőrnőre is neheztelt, mert a hirdetőtábláját az ő postaládája elé tette.  Rózsika nénit megverték, megfojtották, majd a száját ragasztószalaggal betapasztották.

A kegyetlen tettet K. Márta mind a rendőrségnek, mind a Blikknek tagadta. 

Ezzel szemben azonban megtalálták a masszőrnő hajszálát az idős asszony hóna alatt. A néni hajszálát az egyik ülőpárnán, valamint Rózsika szőrszálát a bambuszfüggöny zsinórján. Emellett azt is kimutatták, hogy a két nő pólóján szálkeveredések voltak.

 

– Valóban elkészült néhány vélemény, ebből kiderül, hogy tényleg a szépségszalon a gyilkosság helyszíne. Azonban az adatokból nem következik, hogy ügyfelem lenne az elkövető – mondta Lichy József , K. Márta ügyvédje. blikk.hu