A célpont, ami 2010 óta  elfejetette, hogy létezik állami korrupció, zseniálisan leleplezte a TASZ-t. Csak sajnos nem volt leleplezni való.

 

Soros György, a budapesti születésű tőzsdespekuláns, illetve a hozzá köthető alapítványok a kiemelt támogatói a TASZ-nak, a Társaság a Szabadságjogokért elnevezésű jogvédő szervezetnek – tudta meg a Célpont.A Hír TV oknyomozó műsora kiderítette azt is, hogy a szponzorok között Soros György mellett Jaksity György brókerháza, valamint Felcsuti Péter, a Magyar Bankszövetség korábbi elnöke is szerepel. -írja a Magyar Nemzet

Mi is szeretnénk akkora órabérért dolgozni mint a Hír Tv újságírói, hiszen az említett információkért a TASZ honlapjáig kellene elmenni, ahol is a támogatók listáján ott szerepel Soros György és Felcsuti Péter is.

Kiemelt támogatók
Open Society Institute
Common Sense for Drug Policy
Magyar Soros Alapítvány
Tiara Gazdaságszervező és Tőkebefektetési Zrt.
Concorde Értékpapír Zrt.
Media Legal Defence Initiative
ERSTE Foundation

Nem véletlenül. A TASZ, mint társadalmi felelősségvállalásban is utazó szervezet figyel az átláthatóságra, nyilvánosan kezeli a támogatói listáját. De vajon mikor jut el erre a szintre például a Magyar Nemzet vagy a Hír tv? Mikor állnak ki és mondják el kik állnak a végén a szövevényes támogatói háttérnek, hogyan folynak be az állami milliárdok a magyar médiapiacra, mikor fognak kutakodni a jobboldali háttéremberek pénztárcájában?

Mikor kerülnek elő a Mahír ügyei? A Metropol furcsa támogatásai? Hol vannak a cikközönök Simicskáról és Nyergesről? Az MVM jobboldali szálairól? Mert az helyes, ha lerántják a leplet Kapolyiról, de teljesen hiteltelen ha kihagyják a jobboldali kötödéseket, az elmúlt 20 év összefonódásait. Itt nem lehet védekezni azzal, hogy a baloldali média is pártmédia. Ez tény, de nem ment fel senkit. Az viszont a szégyen kategória, ha a TASZ-ról a nyilvános adatokat szenzációként hozzák le így befeketítve az egyébként a nyilvánosság előtti vállalásaira példásan figyelő szervezetet. Mondjuk a Célpont lehozhatná az amerikai konzervatív trösztök segitségét a Fidesz kampányban, a mostani főosztályvezetők és képviselők amerikai kampánytanulmány-útjait…