A Huligánok hazatérnek

Borsodból indult a Hooligans  együttes pályafutása. A srácok a vasárnapi DVTK – Videoton mérkőzésen hazatérnek és bemutatják legújabb, a DVTK számára írt dalukat.
Már több mint harminc éve minden Diósgyőr szurkoló kívülről fújja a Reflex együttes által szerzett DVTK-indulót és nagy sikert aratott a tavaly év végén bemutatott Miskolc című Bíborszél dal is. De egyre nagyobb népszerűségre tesz szert az interneten Juró&Konyak szerzeménye is.
Örömmel jelenthetjük, hogy újabb diósgyőri dallal bővül a kínálat: a Hooligans következő albumán hallható lesz egy, a DVTK számára írt dal is, amely élőben vasárnap este 18 óra előtt néhány perccel debütál a Diósgyőri Stadionban, ahol egyúttal elkezdődik a számhoz készülő videolklip forgatása is.

 

– Nagyon örülök, hogy Magyarország egyik legnépszerűbb együttesével tudunk együtt dolgozni ezen a produkción – nyilatkozta Körmöndi Zoltán, a DVTK marketing igazgatója. – Elég volt mindössze egy alkalommal egyeztetni, hogy mit is szeretnénk közvetíteni a dallal, hiszen borsodi srácokról beszélünk, akik nem felejtették el honnan indultak! Beszélgetésünket követően olyan lelkesedéssel és vehemenciával kezdtek el dolgozni, hogy nem egészen egy hét alatt teljesen elkészült a zenei alap. Már akkor úgy kommentálták a teljesítményüket, hogy az egyik legjobb dalukat írták meg a DVTK számára. Én már hallottam a felvételt és csak egyet tudok velük érteni.
A Videoton elleni mérkőzés előtt mutatják be a dalt, majd a félidőben ismételnek a srácok, hogy rögzüljön mindenkiben a szerzemény.
Az együttesel az év folyamán több alkalommal találkozhatnak a szurkolóink. A zenekarral közösen promótáljuk a dalt, és tovább erősítjük együtt a borsodiak hírnevét.
Forrás: www.dvtk.eu