Bíróság előtt kell felelnie  egy 52 éves férfinak, amiért kézzel ellenőrizte, unokahúga szűz-e. Ioan Aniculăesei közös udvarháztartásban él testvérével és annak családjával Andrieşeni településen – írta a manna.ro.

 

Az unokahúg az 52 éves férfihoz járt 2009-ben fürdeni vagy televíziót nézni. A nyomozók szerint a 14 éves lány nem egyszer nyúlt nagybátyja intim zónájához, amit Ioan Aniculăesei közölt is a testvérével. Az apa megtiltiotta a lánynak, hogy meglátogassa Ioant.

2009. december 1-én a tinédzser ismét bácsikája lakásában kötött ki, és szintén a nemi szerve körül matatott. A vádiratban az áll, hogy a férfi szemére hányta a sértettnek, hogy már nem szűz, és hogy ezt le is ellenőrizze, három ujját a nadrágon keresztül feldugta a vaginájába. Négy nappal a beavatkozás után a lány feljelentette a férfit nemi erőszakért.

A tinédzser később azt vallotta, így akart bosszút állni bácsikáján. A iaşi-i ügyészség március hetedikén állította bíróság elé a férfit. Aniculăesei elismerte tettét.

A fiatal lány egy elhelyezőközpontba került, mert szülei nem törődtek vele, többször lopott a település templomából, és több tantárgyból is megbukott – olvasható a portálon.