Egy  igazoltatása után  a sajóbábonyi rendőrőrs két járőre alkoholtesztet hajtott végre a ládbesnyői polgármesteren, ami pozitív  eredményt mutatott, ezért a rendőrök a teste előtt megbilincselték Horváth Róbertet, és beültették a járőrautó hátsó ülésére-írja a boon.hu.
Inentől kezdve szokás szerint, mindenki mást mond…
A polgármester megjegyezte, hogy maga is rendőrként szolgált másfél évtizedig, hátha lojálisabban viselkednek majd vele, ám éppen ellenkező hatást ért el, mert az elől ülő rendőr a gumibotjával kezdte böködni, és olyan megjegyzéseket tett, hogy akkor még inkább szégyellje magát, hogy ittasan kocsiba mert ülni. A rendőrök a Semmelweis kórház orvosi ügyeletére szállították a férfit. Itt meg volt egy kis adok-kapok is.

Valamelyik járőr olyan erővel lépett rá a kezemre a bakancsos lábával, hogy a jegygyűrűmet laposra taposta az ujjamon, úgy kellett levágni róla –panaszkodott a boon.hu-nak Horváth.
Friedmanszky Zoltán a Miskolci Nyomozó Ügyészség vezetője a lapnak az mondta a férfi ellen feljelentés készül hivatalos személy elleni erőszak miatt, amire független tanúk is vannak.
Dr. Gaskó Bertalan alezredes, a megyei rendőr-főkapitányság kommunikációs irodájának vezetője arról tájékoztatta a portált, hogy az intézkedés OK volt,  az ex rendőr nem csak verekedett még obszcén, trágár kifejezésekkel illette  a rendőröket.