Evergrin újságírók

A két 90 esztendős újságíró veterán  Szepesi György és Vándor Kálmán (képünkönközül a legendás rádióriporter belázasodott, így nem léphetett a teniszpályára azon a szombati, budapesti ünnepségen, amelyet a hazai zsurnaliszták rendeztek a tiszteletükre.
Immár húsz éve hagyomány, hogy a résztvevők minden ötödik esztendőben azzal búcsúznak a két örökifjú kolléga megünneplésének végén: „öt év múlva újra legyetek itt a pályán!”. Eddig tartották is a szavukat, most is csak az enyhe influenza tartotta vissza Szepesit, Vándor Kálmán azonban ezúttal is megmutatta, úgy „pattogott” még mindig a pályán, mintha ez lenne a legtermészetesebb ebben a korban.

 

Az ünneplő fiatalabb évjáratú újságírók az alkalmat felhasználva kis párosversenyt is rendeztek, ezen a Kaplár F. József, Hájos László duó (Sport TV, Magyar Mezőgazdaság) nyerte a látványos finálét.

Szepesi György, a legendás sportriporter, az Aranycsapat 12. tagja február 5-én ünnepelte a 90. születésnapját. A szintén kilencvenesztendős Vándor Kálmánról, a remek tollú sportújságíróról pedig kevesen tudják, hogy egyszeres magyar válogatott labdarúgó is, ugyanis Lakat Károly szövetségi kapitány kedves tréfájának köszönhetően 1980-ban több mint húsz percet játszott egy spanyolországi barátságos mérkőzésen.