Imádta a bundáskenyeret a sokak által dicsőített Ákoska

A diósgyőri szurkolók nagy  többsége  elítéli, és nem bízik Lippai Ákos ártatlanságában – derül ki a klub honlapján fórumozók bejegyzéseiből.
Az [origo] összeállítást közölt a DVTK hivatalos honlapján megjelent hírhez hozzászóló szurkolók véleményéből. Citálták például A. A. bejegyzését is, aki a következőket írja: „Bízom benne, hogy L. Ákosnak van annyi esze, és azért annyi becsület is van még benne, hogy most végre szépen elmondja a teljes igazságot, mindent, amit ő tud erről az ügyről, és akkor végre kiderül, kik voltak még benne a DVTK-tól (játékos, vezető, alkalmazott, klubközeli jólinformált emberek) és lezárható lesz a minket érintő része az ügynek. Bár, ha lenne ennyi esze, akkor talán már régen szerzett volna egy jó ügyvédet, feladta volna magát, együttműködik, és nem várja meg, hogy edzésről vigyék el”.  

 

Mások is hasonlóan vélekedtek, bár volt, aki védelmébe vette a középpályást. Így tett Lippai Tamás, Lippai Ákos testvére is. Ő ezt írta: „Én felesleges kampányokat nem fogok futni, mert ebben a lelkiállapotban most nem igazán van hozzá idegzetem. Ákosban én bízok, és tudom, hogy semmi köze ehhez az egész gyanúsítgatáshoz. Bízom benne, főleg azok után, hogy tudom, mit élt át abban a kieséses időszakban. Amikor a Vasas ellen például idegenben kikaptunk, küldtem neki sms-t hogy ‘nem baj, még mindig van remény’. Erre Ákos azt válaszolta hogy ‘az idegesít a legjobban, hogy vannak a csapatban, akik leszarják, hogy kikapunk’. Ezek után mire gondolnék?”

DvtkFan viszont nem nagyon foglalkozott az ártatlanság vélelmével, ő lakonikusan csak ennyit ír: „Ideje volt, mindenki tudja, hogy imádta a bundáskenyeret a sokak által dicsőített Ákoska”.