A csatorna most egy újabb  fordulatot jelentett be: az utolsó héten néhány napra visszaengedik az összes, már kiesett villalakót.

 

Bár az eredeti tervek szerint a Való Világ ötödik szériája csak márciusban ért volna véget, az RTL már a hónap elején bejelentette, hogy változtatnak ezen. A valóságshow így már február 26-án véget ér.

A csatorna most egy újabb fordulatot jelentett be: az utolsó héten néhány napra visszaengedik az összes, már kiesett villalakót. A lépéstől azt várják, hogy a szereplők így lezárhatják korábbi konfliktusaikat, ami nyilván a nézettségnek is használni fog – olvasható az Origo cikkében. A villába egyedül az első két kiesett, Melinda és Bandi nem mehet vissza. Ők egy kettős párbajon estek ki, miután ősszel teljes lett a villa létszámra, s helyükre még aznap két újabb szereplőt szavaztak be a nézők.

„Pontosan azzal a céllal küldjük be a kiesett játékosokat, hogy tisztázzák egymással az elvarratlan szálakat. Megakadályozni nem tudjuk, de mindent elkövetünk azért, hogy ne kotyogjanak ki külső információkat” – nyilatkozta a Blikknek Varga Rita, a Való Világ főszerkesztője.

Az utolsó hét a volt lakótársak jelenlétén kívül is zsúfolt lesz. A menetrend szerint kedden tartják az utolsó kiválasztást, csütörtökön a kihívást, s egy nappal később párbajt tartanak. Az vasárnap fog kiderülni, hogy a három bent maradt játékos közül ki viszi el a főnyereményt.