Az utasoknak 60-120 perces  késéssel kell számolniuk a Budapest-Szolnok-Debrecen-Záhony vasútvonalon, a debreceni vasútállomás mellett a buszpályaudvart is ki kellett üríteni – tájékoztatta a Mávinform és a rendőrség csütörtökön az MTI-t.

 

A vonatok a debreceni vasútállomás lezárása miatt késnek. A Mávinform tájékoztatása szerint a menetrend szerinti közlekedés várhatóan csak a késő délutáni, esti órákra állhat helyre.
A lezárást bombariadó miatt a rendelte el a rendőrség. Az utasoknak a terület átvizsgálása alatt a pályaudvaron kívül kell várakozniuk.

Debrecenben a Nagyállomás mellett ki kellett üríteni az autóbusz-pályaudvart is, miután a rendőrség tájékoztatása szerint robbantással fenyegetőzött egy ismeretlen. A rendőrség kiürítette a pályaudvarokat, az épületek átvizsgálása jelenleg is tart – közölte Kelemen Éva, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

Balogh Gyula, a Hajdú Volán forgalmi- és marketing igazgatója az MTI-nek elmondta: az autóbusz állomással szemközti buszmegállóban fogadják az érkező járatokat. Egyelőre nem tudta megmondani, mekkora késések várhatók a cég járatain.
Tavaly év végén többször is ki kellett üríteni a debreceni vasútállomást bombariadó miatt.