Észkombájn. Felrakta a lopott szarvas képét a fészbukra

 Elejtett gímszarvas bikával pózolt egy fiatalember, majd a fényképet posztolta, azaz feltette egy közkedvelt internetes közösségi oldalra. Arra nem is gondolt, hogy a rendőrök is érdeklődést mutatnak a galériája iránt.
Az Edelényi Rendőrkapitányságra tett bejelentést egy férfi a napokban, hogy az egyik internetes közösségi oldalra feltett fotón látható elejtett gímszarvas megítélése szerint lopásból származhat. A vadász azt is elmondta még, hogy a felvétel alapján sikerült beazonosítania az általa ismert területet, ahol feltételezhetően meglőtték a vadat.
Az elsődleges rendőri intézkedések igazolták a feljelentő gyanúját. A nyomozás eddigi adatai szerint a trófeás fényképet egy szuhogyi férfi tette közzé az interneten. A fiatalember ugyanis mielőtt szétbontotta volna ismerőse kérésére az állatot, fényképfelvételt készített, majd a pózolós fotót posztolta az interneten.
A rendőrök eljutottak a szendrői megrendelőhöz is, aki különböző legendákkal próbálta megmagyarázni miként került birtokába a majd 300 000 forintot érő állat.
Az Edelényi Rendőrkapitányság lopás bűntette miatt indított eljárást a szendrői férfival szemben.