Ismét több helyen  segítettek a rendőrök a hideg időjárás miatt – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK).

 

A kora esti órákban Visegrádon balesetet előztek meg a járőrök. A város lakott területére ugyanis – feltehetően a hideg időjárás miatt – vaddisznók tévedtek. Tahitótfalu arra járőröző rendőrei az erdészet szakembereivel közösen az állatokat biztonságos területre terelték.

Péntek este a Göd Alsón lévő MÁV-állomáson állampolgári bejelentésre jelentek meg a Dunakeszi Rendőrkapitányság munkatársai, ahol egy 49 éves férfit igazoltattak. A hajléktalan férfi elmondta, nincs hova mennie, de nagyon fázik és a rendőrök segítségét kérte. A járőrök azonnal értesítették a helyi Vöröskereszt munkatársát, akik a férfit elszállították.

A Volán pályaudvarai Fóton, Gödöllőn és Cegléden a rendkívüli időjárásra való tekintettel melegedőként nyitva tartanak, akinek szüksége van rá, vegye igénybe ezeket a helyeket a tragédiák elkerülése érdekében – hívja fel a figyelmet a PMRFK, hozzátéve, hogy akinek szüksége van rá, a pályaudvarokon a polgárőrök és a visszatérő ellenőrzéseket tartó rendőrök segítségét egyaránt kérheti. (MTI)