Sebestyén László, a Fidesz  miskolci elnöke szerda délelőtt az Avason, a fészekrakók okozta gondoktól elhíresült egyik bérház szomszédságában, az utcán tartott sajtótájékoztatót.

 

– Az egyik fészekrakó botrány még be sem fejeződött, máris új fészekrakóink érkeztek, mikor Gyurcsány Ferenc és kísérete betette a lábát az avasi lakótelepre. Gyurcsány Ferencnek semmi keresnivalója a városunkban, ezért felszólítjuk, hogy ő és álbaloldali milliárdos bandája azonnal hagyja el városunkat! Gyurcsány Ferencnek Miskolcon nincs keresnivalója – jelentette ki Sebestyén László.

– Nincs szükség a békés miskolciak nyugalmának megzavarására, azt meg végképp elfogadhatatlannak tartjuk, hogy a böszmeség főszereplője, a fészekrakó gondjainak előidézője a miskolci nehéz helyzetben élőket használja fel önző, politikai céljaihoz. Feri, a fenti showműsor megbukott, a showműsort a nézők leszavazták. Lehet, hogy Budapesten még páran vevők a pojácaságra, de Miskolc nem az a hely, ahol a gyenge színészi teljesítménnyel el lehetne kápráztatni bárkit is. Ennek megfelelően felszólítjuk Gyurcsány Ferencet, hogy azonnal hagyja el Miskolcot! – zárta tájékoztatóját Sebestyén László-írja a minap.hu