Egy három tőmondatos faszbúk  posztból indult az egész. Ekkora terjedelemben értesítette Ferenc a rá figyelőket, hogy beköltözik az Avas lakótelepre néhány napra leghűségesebb fegyverhordozói társaságában.

 

Amikor először olvastam ezt az egyik hazai tumbász blogján akkor csak felröhögtem: szólni kéne a haveroknak, hogy keressék meg Ferit, és tudassák vele: nem Burma alsóra költöztél baszod, hihetetlen, de az Avason évtizede van szupergyors vezetékes internet és csúcsra jár az összes mobilszolgáltató térereje is. Ezeket biztosan állíthatom, hisz 35 évet a városban éltem. De mire szólhattam volna már állt a sor, a miskolci jobbikos Szegedi Márton, a fidelitaszos Zsiga Marcell (remélem a város cégeibe gründolt rokonok kedves egészsége jól szolgál, a fizetéssel meg vannak elégedve) és a fideszes Sebestyén László már ott könyökölte egymást, hogy melyikük ordíthassa hangosabban: takaroggyá’innen te Feri, te itten egy perszóna személy vagy, hagyd el a várost MOST! Némi meglepetést okozott, hogy az ordító kórushoz csatlakozott mára az Amerikából hazabeszélők védőszentye, Bartus László is.

Remélem a tanulság azért megvan kedves félbolond felebarátaim: ti így együtt nem tesztek ki egy negyed Gyurcsányt sem. Mert innentől tökmindegy mi volt Fletó célja ezzel, bejött neki. A három tőmondatos faszbúk bejegyzésből a közélet egyik vezető híre lett, és nektek köszönhetően ismét Gyurcsányra figyel mindenki. Beszoptátok, lenyeltétek a csaliját, és tényezőt csináltatok belőle újra.

Taps.

Őszintén gratulálok, kemény férfimunka volt srácok! Ferenc szerint máris a bejutási küszöbön állnak.