Büntetőjogi következményekkel fenyegetve    próbálta meg az eszakhirnok.hu hírportált rávenni Miskolc jegyzője, Csiszár Miklós, hogy távolítsuk el azokat a dokumentumokat, melyek szerint se a közbeszerzési szakértő, se a mérnökök nem támogatták a Skoda villamosok megvásárlását. Később az önkormányzat be is jelentette, hogy feljelentést tettek ebben az ügyben. Ez utóbbi bejelentés blöffnek bizonyult, mert a valóságban ez idáig nem következett be. Immáron egy szinttel lejjebb, az  aljegyző, Szabó Zoltán kezében az ügy. Szabó úr lapunkhoz címzett levele szerint még mindig nincs döntés. Lásd lejjebb.

 

MISKOLC MEGYEI JOGÚ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT
ALJEGYZŐJE

Északhírnök Szerkesztősége
Pusztai László Úr
részére

lpusztai1@freemail.hu

Tisztelt Pusztai Úr!

Miskolc Megyei Jogú Város Önkormányzatának Jegyzője 2011. december 29. napján kelt megkeresésében kérte Önt, hogy távolítsa el az Északhírnök honlapjáról Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2011. november 24. napján megtartott zárt ülésére beterjesztett – a Zöld Nyíl Projekt közbeszerzési eljárásával kapcsolatos – anyagát.

Az ügyben vizsgálatot kezdeményezett a Hivatal tekintettel arra, hogy a megjelent dokumentumok között nem közérdekű adatok is – pl. jegyzőkönyvek – nyilvánosságra kerültek.

A vizsgálat eredményének függvényében születik döntés, hogy a Polgármesteri Hivatal milyen jogcímen lép fel az internetes oldallal szemben.

Kérem tájékoztatásom szíves tudomásul vételét.

Miskolc, 2012. január 16.

Tisztelettel:

Dr. Szabó Zoltán s.k.