Szegedi Csanád: Vissza kell vennünk az utcát!

 

Magyarország szerdán nyílt hadüzenetet kapott az Európai Uniótól, a pénzügyi háttérhatalmak európai (féreg)nyúlványától, amely minden korábbinál agresszívebb támadást intézett ellenünk azért, hogy befejezze ördögi művét, Magyarország totális gyarmatosítását. A szolgalelkű „nemzeti ügyek kormánya” önmaga előtt is megroggyant: hebegve-habogva ígéri, feltétel nélkül megtesz mindent gyámjainak, csakhogy ne lökjék a népharag elé. Közben a balliberális alternatív „ellenzék” előbújt a belpesti kávéházak füstjéből, hogy utcai „performance-okon” ünnepelje a hódítókat.
Mi, jobbikos politikusok az Országházban, az Európai Parlamentben, az önkormányzatokban az elmúlt hónapokban minden politikai eszközt felhasználtunk azért, hogy ellenállásra késztessük a folyamatosan hátráló „forradalmi” Fidesz-KDNP-t. Ez azonban most nem elég. Magyarországnak az utca erejére van szüksége ahhoz, hogy visszaverje az újabb megszorításokat követelő globalista bankárkaszt támadását, és egyszer s mindenkorra rácsapja az ajtót a liberális betolakodókra.
Ennek jegyében a Jobbik utcára szólítja mindazokat, akik egy büszke,élhető, független Magyarországon akarnak élni mindenféle diktátumok nélkül! Utcára szólítunk minden magyar hazafit, aki nem tűri el az EU provokációját, aki nem hajlandó belenyugodni, hogy Atilla királyunk örökségétől a globális pénzvilág teljesen meg akarja fosztani a magyarságot, s aki nem hajlandó tétlenül végignézni a liberálisok mámoros halotti torát hazánk felett.
Az elmúlt napokban nagyon sokan fejezték ki elkeseredésüket teljesen jogosan azért, hogy a balliberális elempés-gyurcsányista-mesterházysta kufárkoalíció átvette az utcai kezdeményezést a nemzeti oldaltól. Erre egyetlen válasz létezik: vissza kell vennünk az utcát!
Nem tűrjük, hogy az Unió gyarmata legyünk!
Január 14-én, szombaton 14.00-kor kezdetét veszi a Jobbik Magyarországért Mozgalom seregszemléje, hogy az Európai Bizottság magyarországi képviselete előtt (1024 Budapest, Lövőház u. 35., a Millenáris Park mellett) üzenjünk Brüsszelnek és helytartóinak: Magyarország a magyaroké!
Szegedi Csanád
EP-képviselő, a Jobbik alelnöke