Nem lesznek töltelék cégek

2012. január 14-15-én kerül megrendezésre a jubileumra új nevet kapott Álompár X. Miskolci Esküvői Kiállítás és Vásár ezúttal is az ITC Székházban. Az ország legtöbb esküvői kiállítását megszervező cég Miskolc legismertebb kiállítási helyszínén az Északi régió legnagyobb esküvői kiállítását rendezi. Egy valódi esküvői kiállítást, amely színtiszta esküvő, nincsenek „töltelék cégek” más témák bevonása, hogy nagyobbnak tűnjön a rendezvény.

 

Ha egy menyasszony az összes megjelenő szalon valamennyi ruháját szeretné felpróbálni közel egy hétbe tellene akkor is, ha folyamatosan csak ezt tenné. Persze a vőlegényeknek sem kell kétségbe esni, őket is emelt számú vőlegényi öltöny várja. A további kiállítók (fotótól a virágig, vőfélytől a meghívóig, csokiszőkőkúttól az ékszerig, esküvői dekortól a szervező cégekig, nászúttól a videóig, stb) számára jellemző, hogy ha mindegyik üzletét szeretne év közben végigjárni a látogató az újabb heteket és több száz kilóméternyi autózást venne igénybe. Hogy még tovább csigázzuk a menyasszonyokat íme néhány, hogy milyen próbálható, foglalható márkák jelennek meg a különböző ruhaszalonoknál: La Sposa, Atelier Diagonak, Colet, Mori Lee, Pronovias-San Patric, Ronald Joyce, Cosmobella, Amélie, Annais, Jola-Moda, Cecília Design, Enzoani, Blue by Enzoani, Modeca, Benjamin Roberts, Tia Bridal, Patrizia Ferrara.

Az idei évtől ez a Kiállítás ad otthont az évről évre népszerübb Álompár választásnak, ahol rendkívül értékes nyeremények kíséretében kerül megválasztásra az év Álompárja.

Naprakész információk a www.eskuvoiiranytu.hu oldalon találhatók. Érdemes erről az oldalról elérhetően „lájkolni” a kiállítás facebook oldalát, hisz így ingyenes kiállítási belépőkhöz lehet jutni