Ha én jobbikos lennék, az Aldi bejárata elé küldeném a tagtoborzókat  egy-egy komolyabb akció bejelentésének első napján, mert biztos, hogy többen lépnének be,  mint amikor kissé megfáradva a cigánybűnözésről futtatják az elméjüket. Miről is van szó?
Az Aldi és cimborái bejelentenek valami húzós akciót, amire a népek csapot-papot hátrahagyva, hordába tömörülve elvágtatnak, aztán meg pofára esnek. Nyitás után egy perccel elfogyott a cucc, vagy egy sajtpapíron közlik, sajnos nem érkezett meg az áru, de majd lesz, esetleg fel lehet íratkozni. 
Tegnap a b verziót játszották el az Aldikban. A bagóért meghirdetett külső vincseszterből egy darab nem volt, nem túl megggyőzően felírták a neveket egy cetlire, már aki igényt tartott rá. Persze, aki egy kicsit is jártas a kütyük világában, tudja, hogy miután csak  Thaiföldön gyártják a merevlemezek egyik fontos alkatrészét, a meghajtó motort, a fél ország víz alá kerülése nyomán az egekben van az ilyen cuccok ára az egész világon. Így csekély az esélye, hogy bárkit is fel fog hívni valaki az Alditól, hogy lehet jönni a vinyóért. Azt azért nem zárhatjuk ki teljesen, hogy a nevünket és telefonszámunkat tartalmazó papír némi aprópénzért útra kél, és majd minden mást megpróbálnak ránk tukmálni telefonon levakarhatatlan szalesz menedzserek.