Tavaly még vágóhidat és két húsboltot üzemeltetett, mostanra hetente kétszer árult az új piaccsarnokban. Féltékenységi dráma Kábarcikán

Nóra beleőrült férje és szeretője halálába.

 

 

Szerelemféltés állhatott a kazincbarcikai gyilkosság és öngyilkosság mögött. Ismeretes: K. Zsoltot saját otthonába agyonlőtte felesége korábbi szeretője, K. Attila, majd a gyilkos magával is végzett.

Az elmúlt hónapokban nem mentek túl jól K. Attila dolgai. Tavaly még vágóhidat és két húsboltot üzemeltetett, mostanra hetente kétszer árult az új piaccsarnokban.

– Csődbe ment a vállalkozása és a házasélete is a fiamnak, de akkor sem kellett volna ilyen eszközhöz nyúlni – sírta el magát K. Tivadarné. Az idős asszony elárulta, Attila egy éve vált el gyógyszerész feleségétől, azóta nála lakott. Az utóbbi időben túlságosan zárkózott volt, nem árulta el neki sem a titkát. A tizenhárom éves lányát és húszéves fiát hagyta félárván.

 

Új élet kezdéséhez Attilának egyetlen reménye maradt, Nóra. A roppant csinos, szőke nő elfogadta Attila közeledését, annak ellenére, hogy férjnél volt. Kazincbarcikán az a hír járja, hogy a felszarvazott férj rajtakapta a szerelmeseket, de Zsolt is imádta feleségét, így megbocsátott neki. Ez lett a veszte. A volt szerető vasárnap délben magához vette vadászfegyverét és a Vadvirág utcába, Zsolték házához hajtott.

– Nem volt kulcsra zárva sem a kiskapu, sem a nappali ajtaja, így a puskával érkező Attila akadálytalanul bejutott a házba, ahol lelőtte Zsoltot, majd a saját fejébe is golyót röpített. Mindennek szemtanúja volt az édesanyám – mondta Nóra előző házasságából származó 18 éves fia. Ricsi hozzátette: édesanyját Miskolcon, a pszichiátriára vitték, sokkot kapott.

– A férjem látott egy férfit puskával a kezében az utcán sétálni, majd a nagy kiabálásra szaladtunk ki. Nóra ordított, hogy gyilkosság történt, közvetlen szomszédja ezután húzta át magukhoz a kerítésen, hogy menekítse – mesélte a közelben lakó Judit. Hozzátette: az áldozat családjában korábban is voltak problémák, az asszonyt nem egyszer látta Krizsán autójából kiszállni, amit a férje nem nézett jó szemmel. A házba elsőként a mentőorvos ment be, de már nem tudott egyikőjükön sem segíteni.

Zsoltéknak gumiszerelő műhelye van a 26-os főút mellett, neje is ott dolgozott. Együtt jártak ralyversenyekre is, Nóra volt férje navigátora-írja a bors.hu