A  volt diósgyőri futballista Herczku Szabolcs rabolhatta el a szolnoki házaspárt

A jómódú, köztiszteletben álló házaspárt

 péntek óta nem látták, a házukban bűncselekményre utaló nyomokat találtak. Lapinformáció szerint a rendőrség a volt NB 1-es futballista Herczku Szabolcsot keresi az ügy miatt.

 

A rendőrség személyi szabadság megsértése gyanújával nyomoz egy eltűnt szolnoki házaspár ügyében. Baunok Istvánt és feleségét, Hidvégi Juliannát múlt pénteken látták utoljára – írja a Bors.aw

 

A rendőrség a házaspár eltűnésének bejelentése után átvizsgálta a család szolnoki házát, ahol bűncselekményre utaló nyomokat találtak, melyek alapján azt valószínűsítik, hogy Baunokékat elrabolták.

A középkorú, köztiszteletben álló, jómódú házaspárról – a férfi építési vállalkozó, a felesége gyermekorvos – az utolsó életjel a tápiósági tanyavilágból érkezett: itt csatlakozott rá a férfi telefonja utoljára a mobilhálózatra.

A rendőrség átkutatta a tanyavilágot, az egyik tanyán kommandósok ütöttek rajta, de a házaspár nem került elő. A rendőrök keresik a házaspár autóit, egy fekete Skodát és egy bordó Peugeot-t is.

A nyomozás során felmerült, hogy két férfinak, Herczku Szabolcsnak és Mészáros Tibornak köze lehet a házaspár eltűnéséhez, ellenük országos körözést rendeltek el.

Herczku Szabolcs a Privát kopó c. lap értesülése szerint azonos a volt NB I.-es futballistával, aki szerepelt a Bp. Honvéd, a Győri ETO, a Gázszer FC, valamint a Diósgyőri VTK csapatában is. A Helyi Téma tavaly januári cikkében azt írta, hogy Herczku gyerekeket edz, és több csapatánál sem fizették ki.