A III. kerületi, San Marco utcai

 lakásnál csütörtökön délelőtt jelentek meg a végrehajtók. A lakásban élő 57 éves férfi a végrehajtás során kivetette magát a harmadik emeletről. A lezuhant férfi szörnyethalt, a kiérkező mentők már nem segíthettek rajta.
A rendőrség közigazgatási eljárásban vizsgálja a haláleset körülményeit.
Frissítés: A Blikk cikke:
Nem bírta végignézni, hogyan dől össze eddig felépített élete, inkább a mélybe vetette magát V. Sándor (†57) csütörtök délelőtt.
A férfit napok óta keresték a végrehajtók, azonban hiába kopogtattak ajtaján, vagy nem volt otthon, vagy nem nyitott ajtót. Csütörtökön már a hatóságok sem halogathatták Sándor ügyét, a végrehajtók rendőrökkel és az ajtó kinyitására hivatott szakemberekkel érkeztek meg a San Marco utcai ház III. emeleti lakásához.
– Tíz órakor kopogtattak be Sándorhoz, azonban nem jártak sikerrel, a férfi a lakásban volt, de nem volt hajlandó ajtót nyitni – mondta egy a házban élő lakó.
Pár perces próbálkozás után végül erőszakkal próbáltak bejutni a lakásba, és az ajtón lévő zárnak nekiesett egy lakatos.
– Egyetlen hangos szó nem hallatszott, bár a ház beleremegett, ahogy próbáltak bejutni. Amint sikerült kinyitni az ajtót, az első belépő embert meglátta Sándor, aki két kézzel kapaszkodott az erkély korlátjába. Hátranézett, és amint észrevette, hogy bejutottak a lakásába, egyszerűen átfordult a korláton – tette hozzá a tragédia szemtanúja, aki épp a kertben volt, és hallotta, amint a férfi teste földet ér.
Amint azt a lakók elmondták, V. Sándor egyedül élt, már évekkel ezelőtt elvált feleségétől, két gyermeke szokta látogatni. A szomszédokkal jól kijött, mint elmondták, még tegnap sem látszott rajta, hogy végzetes tervet ötlött volna ki. Úgy tudjuk, a férfit hiteltartozás kergette végső elkeseredésbe, majd öngyilkosságba.
– Az esetet közigazgatási eljárás keretein belül vizsgálja a Budapesti Rendőr-főkapitányság – tudtuk meg a BRFK sajtóügyeletén.
Kapcsolódó: Ötgyerekes cs