Meghívó katasztrófahelyzet

 megtekintésére!Értesítem a Sajtó képviselőit, hogy 2011. November 15.-én.-kor Miskolc Lyukóvölgy Régi vasút dűlőút 74. (Nehéz utcából nyílik). sz. alatt 9.00 kezdettel a Miskolc Megyei Jogú Város Jegyző képviselője hatósági ellenőrzést fog tartani a Települések Megmaradásáért Egyesület részvételével, ahol megtekinthetőek az alábbi bizonyított szabálysértések, törvénysértések:

 

– Az miskolci önkormányzat (lakás és lakrészre adhatna) lakhatásra, alkalmatlan területre, ingatlanra adott lakcímigazolványokat törvénytelenül, ahol a kötelezően előírt közszolgáltatásokat nem biztosítja, ezáltal lakhatási válsághelyzet alakult ki.
– Szemétszállítási szerződéssel szinte senki nem rendelkezik,
– Törvényben előírt WC. kialakítással szinte senki nem rendelkezik, ezáltal vízbázis védelmi válsághelyzet alakult ki.
– A fentiek alapján a Tiszta udvar rendes ház rendeletet szinte senki nem teljesíti, az előírt segélymegvonás helyett a törvénytelen tömeges segélykifizetések folyamatosak.
– Az egész városban alkotmányos válsághelyzet van, mivel az önkormányzat nem tudja biztosítani az alkotmányban is rögzített tiszta, biztonságos, egészséges környezethez való alkotmányos alapjogokat.

Az ellenőrzésen valószínűleg jelen lesz az AVE (szemétszállító cég) képviselője, és a Környezeti Tanácsadó iroda képviselője is.

http://www.boon.hu/etelmaradek-urulek-a-vizelvezeto-arokban-lyukovolgyben/1834476

http://www.boon.hu/szelmalomharc-a-lyukoban-is/1837522

http://www.miskolcmegmaradasaert.eoldal.hu/cikkek/nyitooldal/

2011-11-13

Szemes István Elnök
Települések Megmaradásáért Egyesület
Miskolc