Hétfőtől a Coolról a Prizma TV-re költözik a NekedValó  című talkshow. A lépés, hogy a Való Világ egyik háttérműsorát a délutáni műsorsávból egy új csatornán új időpontban vezetik be, arra utalhat, hogy a Prizmából lesz a régóta beharangozott RTL2.

 

A NekedValó VV Gigivel és Istenes Bencével péntekig a Coolon ment délután fél három tájban, hétfőtől azonban a Prizmán lesz este héttől minden hétköznap. A csatorna nézettségét azonban nemcsak ezzel akarják felturbózni, hanem a Paula és Paulina című mexikói sorozattal, amit a háziasszonyok örömére hétfőtől minden hétköznap 13:50-től tolnak adásba.

Az RTL2 indulásáról szeptember óta lehet tudni, amióta az anyacsatorna lefoglalta az rtl2.hu domainnevet. Az is elég valószínű volt, hogy az új csatorna valójában egy régi adó átnevezése révén jöhet létre. Felmerült a Cool, a Reflektor és a Prizma TV is, de a mostani fejlemények tükrében nagyon valószínű, hogy az utóbbi kaphatja meg az RTL2 nevet.

A bulvárlapok találgatása szerint az RTL2-n újraéleszthetik majd a Legyen Ön is milliomost! Vágó Istvánnal, ezt azonban az érintettek eddig nem erősítették meg. De az is felmerült már, hogy az RTL Klub őszi műsortervéből kimaradt Egy perc és nyersz című vetélkedővel csábítanának nézőket a régi-új csatornára.