Kriza nude

Földesi Norbert MSZP-s képviselő  az ipari parknál demonstrálta, hogy a polgármester-császár új ruhája láthatóan nem létezik.
„Amint látják, nagyon szépen benépesült a Mechatronikai Ipari Park. Füstölnek az újonnan épített gyárak kéményei, a műszakot befejező vidám dolgozók egymást lökdösve igyekeznek ki a kapun, és sietnek haza a családjukhoz” – mutatott csütörtöki tájékoztatóján a miskolci ipari park szép, zöld gyepére Földesi Norbert szocialista önkormányzati képviselő. Ironikus megjegyzésével azt szerette volna a helyszínen demonstrálni, hogy az, amit dr. Kriza Ákos, Miskolc polgármestere állít, enyhén szólva sincs összhangban azzal, amit a valóságban tapasztalhatunk.

 

 Azt tanácsoljuk tehát dr. Kriza Ákosnak, hogy más madár tollaival ne ékeskedjen, inkább a saját eredményeivel, azokkal is csak akkor, ha van látszatjuk. Ellenkező esetben úgy járhat, mint a Császár új ruhája című Andersen mesében a császár, akinek a ruháját lelkesen dicsérték a talpnyaló udvaroncok egészen addig, amíg valaki ki nem mondta: a király meztelen” – mondta tájékoztatóján Földesi Norbert-írja az eszakonline.hu