Valaki felrakta a képet a netre, mert

 fontosnak tartotta. Igen, jól látjátok, a lányok diósgyőriek és a Nyíregyháza elleni meccsre indulnak. Igen, mert nálunk fiatal és csinos lányok szeretnek meccsre járni, meg anyukák és kisgyerekek imádnak a csapattal lenni és elmenni velük az ország másik végére is. Az történik nálunk, amiről mindig szövegeltek, hogy Európában így meg úgy, hogy a meccs családi rendezvény stb. Olyasmi történik Diósgyőrben, amiről a magyar stadionok többségében

 

álmodni sem mernek.
Szerencsére Nyíregyre egy jó darabig nem járunk most, ehelyett
felcsillant újra a nagy álom, hogy a csapatot Európába kísérhetjük… Erről álmodik Miskolc és BAZ megye Veréb Gyuriék nagy menetelése, az Aranycsapat óta! Persze „üss a szádra!” mondta ilyenkor néhai édesanyám „el ne kiabáld!”
Azt gondoltuk persze, hogy ennek nem mindenki örül. Különben, högy születhetne olyan írás, mint múlt vasárnap országos sportlapunkban. Azt írja a Nemzeti Sport „Darált hús, darált labda” kritikájában, hogy nem tudja eldönteni Vicente Arze testalkata „szerb határőrére, józsefvárosi hentesére, román kamionsofőrére, szovjet pankrátoréra, vagy
kolumbiai verőlegényére” hasonlít-e jobban! Túl azon, hogy ennyi hülyeséget csak valami beteg lélek tud összehordani, ezek a jelzők a magát sportújságírónak nevező illetőt minősítik, aki osztja Arzét hosszasan tovább! Neki üzenem ezúton, hogy ez a fiú egyre inkább meghatározó emberünk. Tanúsítom, hogy edzések előtt külön kondizni jár. Jó fej, aki ha sérült, a meccsen az állóhelyre közénk jön, a szurkolók közé.
Csak arra tudok gondolni, hogy elkezdődött megint valami. Nem volt elég a szezon eleji példátlan kiállítássorozat, hívjuk csak fel a bírók figyelmét egy diósgyőrire! Úgy gondolom sokaknak csípi a szemét a DVTK nagy menetelése! Azoknak, akik nem akarják megérteni, hogy miért jó, ha nagy vidéki városokban épül a magyar labdarúgás új alapja. Akik, csak kekeckedni tudnak, akik csak azt veszik észre, hogy a Vasas pályán megállt az óra. Pedig az idő állt meg. Úgy tűnik sokak fejében is, akik amúgy a labdarúgásból élnek.