Sok sikert kívánunk Anitának aki egy kedves, jó kedélyű előadóművész kis hazánkban

Anita énekesnő álma valóra vált. Sárközi Anita Emerton díjas és többszörös fesztivál győztes énekesnő álma valóra vált azzal,hogy egy csodálatos kórussal készíti dalait a decemberi ünnepekre.Már hetek óta zajlanak a stúdiómunkák.

A popdíva lassan 25 éve van színpadon töretlenül de a szíve mélyén mindig szeretett volna egy kórussal együtt énekelni.

2010-ben producere Janicsák István. Harmath Szabolcs és Szolnoki Péter zenéjével elkészíti a „Legyen ünnep” című dalt, amelyet a médiában az év legszebb dalaként említenek meg.
2011-ben egyedülálló koncertturnét tervez a művésznő „Karácsonyi lélek” címmel.
Gyönyörű, ünnepi koncertje visszatérés a soha el nem feledett gospel-hez is. Ebben az új zenei kísérletben fontos szerepet kap a húsztagú „Négy akkord” show kórus és néhány gyönyörű gospel.
„A zene hatalma, a szeretetadás vágya, soha nem múló szenvedélye hajt előre, hogy dalaimmal mondjam el érzéseim egy élhetőbb világról, amelyben több gondoskodás van a gyengék, és a védtelen állatok iránt. Közel szeretnék kerülni azokhoz, akik így éreznek, hallgatják dalaimat, eljönnek koncertjeimre, kiknek talán egy-egy dallal, lélekben erőt adhatok. Nem vagyok „celeb”. Szolgálok. A zene, az éneklés, a szeretet csodálatos küldetése az enyém. Ez ad értelmet az életemnek.” -nyilatkozta az énekesnő aki bár már túl van a negyedik X-en is fantasztikusan jól tarja magát.Sok sikert kívánunk Anitának aki egy kedves, jó kedélyű előadóművész kis hazánkban.