A kuruc.info fotókkal, névvel, lakcímmel, telefonszámmal, születési idővel és hellyel, illetve rendfokozatok megjelölésével tette közzé október végén – azóta többször frissítve – több olyan rendőr személyes adatait, aki a Rendőrségi Biztonsági Szolgálat (Rebisz) állományában, a III. bevetési osztály csapatában teljesített szolgálatot a 2006. október 23-i tömegoszlatáskor.

Az ügyben személyes adattal visszaélés vétségének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás. Bartha László, az NNI szóvivője szombaton azt mondta: a büntetőeljárás lefolytatására az Országos Rendőr-főkapitányság jelölte ki a Nemzeti Nyomozó Irodát. Már megkezdték a szükséges adatok begyűjtését és értékelését.

Az öt évvel ezelőtti demonstráción rendőri túlkapások történtek, többtucatnyian súlyos vagy maradandó fogyatékossággal járó sérüléseket szenvedtek.

A 2006. október 23-i tömegoszlatásban részt vevő rendőri egység tagjaival a Hír TV Célpont műsora egy idén októberi adásában foglalkozott elsőként, ott szintén megnevezték az akció ideje alatt szolgálatot teljesítő rendőröket.

A kuruc.info 2006. október 7-én, majd 16-án, illetve azután több alkalommal, frissített formában közzétette a 2006. szeptemberi budapesti események után indult eljárásokban részt vevő bírák, ügyészek személyes adatait, őket súlyosan sértő kijelentésekkel együtt.

A portál főszerkesztője ellen 2009 novemberében rágalmazás miatt indult, majd egyrendbeli személyes adattal való visszaéléssel, valamint kétrendbeli, nagy nyilvánosság előtt, jelentős érdeksérelmet okozó rágalmazásra módosított vádak alapján folyt büntetőper a Székesfehérvári Városi Bíróságon. Az idén március 11-én hozott nem jogerős végzésben bizonyítottság hiányában felmentették a főszerkesztőt, mert a több tárgyalásból álló per során nem bizonyosodott be, hogy a portálon közzétett tartalmat ő írta, és nem nyert bizonyítottságot az sem, hogy az ominózus írások közzétételének idején a vádlott volt a portál főszerkesztője.