Csézy szülővárosában azt suttogják Lajos László azért lett öngyilkos, mert volt barátnője közölte vele, gyermeket vár új párjától.

Mióta Csézy egykori szerelme öngyilkos lett, a nő bezárkózva él új párjának Eger közeli otthonában. Fájdalmas, marcangoló, nehéz időket él át, és még azzal a teherrel is együtt kell élnie, hogy sokan őt teszik felelőssé Lajos László haláláért.

– Nem érdemli meg a lányom, hogy így beszéljenek róla – mondta szomorúan lapuknak Csézy édesanyja.

 

Mezőkövesden és környéken állandó téma a tragikus eset. Sőt egy újabb szóbeszéd kelt szárnyra. Az emberek azt suttogják, hogy Csézy áldott állapotban van. Erről a váratlan fordulatról közvetve lapunkat is értesítették. A Borsonline.hu két fórumozója tényként közölte a terhességet. Míg egy, a szerkesztőségünkbe betelefonáló olvasó, azt állítja, Lajos László azért dobta el az életét, mert a végzetes nap előtti este Csézy és új párja bejelentették: közös gyermeküket várják.

Természetesen a Bors újságírója Csézy mamájának is elmesélte a híreszteléseket.

– Ezt még nem hallottam. Nagyon örülnék egy unokának, de én lennék az első, akinek a lányom elmondaná, ha gyermeket várna. Böbe nagyon rosszul viseli a tragédiát. Tervezi, hogy hamarosan a nyilvánosság elé áll, de egyelőre képtelen rá, mert a sírástól beszélni sem tud – mondta a Borsnak az édesanya.