A pokoli energia a jégpályán is felforrósítja a hangulatot

2011 októberétől a Miskolci Jegesmedvék jégkorong csapata is az ördögfejes energiaitalból meríti erejét, ugyanis a borsod megyei hokisok együttműködésre léptek a piacvezető miskolci energiaital-gyártóval. A Hell Energy Magyarország Kft. számára nem újdonság a borsodi tehetségek támogatása, hiszen lokálpatrióta filozófiájuk eddig is számos helyi sportembert emelt be a szponzoráltjaik egyre népesebb körébe.

 

Egy vérbeli rangadón mutatkozott be először új támogatója, a Hell Energy logójával a sisakján a Miskolci Jegesmedvék csapata hétfőn, október 31-én. A miskolci hokisok szponzorálásával egy újabb sportág helyi képviselői mellett tette le voksát az ördögfejes márka, hiszen a Hell – leginkább a technikai sportban – már évek óta jelen van a miskolci sportéletben.

 

A nagy múltú Miskolci Jegesmedvék csapata már országszerte és határon túl is kivívta a sportág rajongóinak elismerését. A minőségi sportélménynek, az izgalmas meccseknek és a csapat kiváló hazai illetve nemzetközi eredményeinek köszönhetően nem meglepő, hogy az idei Négy Nemzeti Torna helyszíneként a szervezők Miskolcot választották. Borsodban gyűlik össze tehát a bajnokságra látogató több ezer fős közönség, hogy november 11-13. között benépesítsék a csarnokot és fergeteges szurkolásukkal győzelemre segíthessék kedvenc csapatukat. A magyarok mellett Japánból, Ausztriából és Olaszországból érkeznek a jégpálya ördögei, így a Jegesmedvék számára jobbkor nem is jöhetne a „pokoli” energia. A Hell ráadásul nem csak a jégkorong játékosokat tüzeli majd fel, de a közönség is felpattinthatja az ördögfejes palackot: a büfé és a kihelyezett hűtők tele lesznek a szeptember óta új, egészségesebb receptúrával készülő Hellel, a New Generation-nel, hogy biztos ne maradjon senki energia utánpótlás nélkül!

A HELL Energy Drink az alig több mint két évtizedes múltra visszatekintő és dinamikusan fejlődő energiaital kategória szemtelenül fiatal szereplője. A márka és a termék 2006-ban született, először Magyarországon került bevezetésre, de exportstratégiájának köszönhetően ma már a világ 26 országában elérhető. Magyarország piacvezető energiaitala 2008-ban nagy sikerrel vett részt a párizsi SIAL, a kölni ANUGA és a moszkvai WORLD FOOD kiállításokon. A moszkvai rendezvényen elnyerte a „Legjobb új piacra lépő termék” és a „Legjobb energiaital” díjat. Hell New Generation elnevezésű, forradalmian új összetételű terméke, amely a hozzáadott koffein helyett a mate tea és a teobromin révén biztosítja a megszokott ébren tartó hatást, 2011 szeptemberében került a piacra. A márka aktív támogatója az autó-motor sportoknak, és a társadalmi felelősségvállalás is vállalati magatartásának egyik fontos pillére.

HELL energy cégcsoport

A HELL márka tulajdonosa a száz százalékos magyar tulajdonban álló HELL Energy Magyarország Kft. A magyarországi központ mellett 3 kontinensen rendelkezik irodákkal, önálló értékesítési, illetve logisztikai rendszerekkel, így Romániában, az Egyesült Királyságban, Lengyelországban, Spanyolországban, Szerbiában, Ukrajnában, Oroszországban, Új-Zélandon valamint Hong Kongban. A cég fő tevékenysége az energiaital gyártás és forgalmazás.