Ma. Tüntetésre hívja a miskolciakat Káli Sándor

Az MSZP mai tüntetésére vár minél több miskolcit Káli Sándor, (illusztráció, Káli fotoshop-al készült karikatúrája) a szocialisták városi elnöke. A politikus legfrissebb, Segítsetek, hogy lehulljon az álarc!” címet viselő blogbejegyzésében a következőket írja:

„Pedig akár jót is csinálhattak volna a kétharmaddal! Rendbe tehették volna a gazdaságot! Munkát adhattak volna a fiataloknak és idősebbeknek! Biztonságossá tehették volna a nyugdíjrendszert! Jobbá tehették volna a közoktatást! Csökkenthették volna a fölös adminisztrációt! Sorolhatnám….

Ehelyett elvettek, nyomorítottak, uszítottak. És elvesznek, nyomorítanak, uszítanak. Mára lehullott az álarc! De meddig lehet ezt csinálni. De mikor lesz elég? Amikor az éhesek, a becsapottak, a megfélemlítettek azt mondják: ezt nem tűrjük tovább!

Meg kell értenie mindenkinek, hogy nem várhatjuk, hogy majd valaki valahol megállítja őket! El kell kezdeni! Itt és most! Ki kell mondani, hogy nem akarunk félelemben élni, nem akarjuk, hogy lehallgassák a telefonjainkat, hogy elvegyék a bért, a pótlékot, a nyugdíjat!

Aki úgy gondolja, hogy eddig, és ne tovább, az tiltakozzon velünk!”

A tüntetés pénteken 18 órakor, a miskolci Városház téren lesz. A megmozduláson részt vesz Mesterházy Attila, az MSZP elnöke is.