Szeptember 24-én, szombaton 9 és 17 óra között a Holdam Egyesület különleges nyílt napot tart a Holdam udvarban.

 Az esemény célja, hogy a nap folyamán az anyukák, családok  és a leendő szülők ingyenesen bepillantást nyerjenek a Holdam udvar sokszínű programajánlatába és az egyesület életébe, megismerjenek minket, majd a későbbiek során ezen információk birtokában csatlakozhassanak programjainkhoz.

 

Reggel, a nyílt nap kezdetén a gyermekeké a főszerep. A Ciróka-maróka foglalkozáson zenepedagógus segítségével kalauzolhatjuk el gyermekeinket egy színes és dallamos világba. Később az anyukák megmozgathatják testüket és lelküket a zumba, hastánc illetve jóga órákon. Vendégeink szakember révén megismerhetik a pszichológiai tanácsadás folyamatát, a dúla szerepét és lehetőségeit, illetve a babahordozás eszközeit, módszereit és előnyeit.

 

Délelőtt 11 órától a Miladies mutatja be „Anyuka munkában” című pályaorientációs, munkaerőpiaci reintegrációs tréningjét, amellyel olyan Gyes-en, Gyed-en levő anyukáknak próbálnak segítséget nyújtani, akik szeretnek, illetve szeretnének dolgozni. Később személyes konzultációt tartanak az érdeklődőknek.

 

Délután 15 órától kezdő angol óra lesz felnőtteknek, majd érdekfeszítő bemutatkozó előadásokra és beszélgetésekre kerül sor újmedicina, hormonegyensúly, illetve a 21. század új gyógyító módszerei témakörében.

 

A nyílt nap nemcsak remek lehetőség lesz arra, hogy az édesanyák kikapcsolódjanak, de számunkra is egyfajta visszajelzés, hogy a helyi anyukáknak, családoknak milyen programokra van leginkább szükségük.

 

Részletes program: www.holdam.hu

 

Várunk mindenkit nyílt napi programjainkra