Pilis: cigányokkal mészároltatta le apósát és anyósát a meny

Hidegvérű színjátékot

(N. Attila és társa késsel és baltával ölte meg a pilisi házaspárt) folytatott az a 28 éves nő, akinek apósát és anyósát kegyetlenül lemészárolták tavaly októberben Pilisen. Mint kiderült: a meny volt a tippadó, a gyilkosok egykilónyi arany ékszerrel távoztak – írja a Bors.

Bestiális kegyetlenséggel végeztek a tettesek az 53 éves L. Áronnal és 56 éves élettársával, K. Máriával. A párt késsel és baltával mészárolták le, a lakásból hatszázezer forint, egykilónyi arany ékszer és mobiltelefonok tűntek el. A rendőrség mostanra felgöngyölítette az ügyet, négy embert fogtak el, s minden részletet feltártak. Kiderült: L. Áron menye, D. Tamásné volt a tippadó.
– D. Tamásné és B. József a ház előtt várt, amíg L. Géza és N. Attila megölte a házaspárt – mondta el Varga Béla őrnagy, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság kiemelt főnyomozója. – A férfi és élettársa borzalmas szenvedésen ment keresztül, a két gyilkos többször is lesújtott a baltával, az áldozatok haláltusája hosszú percekig tartott.
A kegyetlen kvartett egyik tagját, B. Józsefet már tavaly novemberben elkapták. A nyomozók rendszeresen visszamentek a gyanúsítottal a Szőlő és Vásár utca sarkán álló családi házba, s addig kérdezgették B. Józsefet, míg megtört és vallomást tett. Idén januárban L. Gézát és a tippadó D. Tamásnét, februárban pedig a másik gyilkost, N. Attilát is elfogták.
D. Tamásné egyébként a gyilkosság másnapján nyilatkozott a Borsnak, akkor mély megrendülést és haragot színlelt.
– Áron nekem olyan volt, mintha az édesapám lenne. Remélem, a gyilkos olvassa ezeket a sorokat, ebből a világból nincsen menekvése – mondta a 28 éves nő, aki jelenleg előzetes letartóztatásban várja sorsa alakulását.
(Bors nyomán)