Továbbra is rendben, és rendezett körülmények között folyik a miskolciak kábítószer-ellátása, miután egy lengyel érdekeltségű cég megnyitotta az Amsterdam shopot a Vörösmarty utcán, ahol olyan frissen kifejlesztett drogokat lehet kapni, amelyek még nincsenek fent a tiltó listákon. Budapesten az önkormányzat és a rendőrség összefogásával sikerült becsukni ennek a cégnek a boltjait, itt Miskolcon azonban beletört a bicskájuk az erre felkent szervezeteknek. Íme a levél, amit a miskolci városi rendőröktől kaptunk:

A rendőrség ellenőriz minden olyan személyt vagy helyet, mellyel kapcsolatban bejelentés érkezik. Az ellenőrzés során feltárt esetleges jogsértés tekintetében megteszi a szükséges intézkedéseket (nyomozást rendel el, szakértőt rendel ki, értesít más szakhatóságot stb.).
A Miskolci Rendőrkapitányság munkatársai ellenőrizték a kérdéses helyet is, de olyan terméket, mely a 142/2004. ( IV. 29.) Kormány rendelet (a kábítószerekkel és pszichotróp anyagokkal végezhető tevékenységekről) listáján szerepel, nem találtak.

Nagy Sándor r. alezredes