A rendőrség a lakosság segítségét kéri egy eltűnt tiszakürti fiú felkutatása érdekében, aki magával vitte nevelő apja a katonai málhazsákját valamint két darab AK-47-es lőfegyverhez tartozó bajonettet, illetve egy rohamsisakot – írja a szoljon.hu

Kovács László József 2011. június 13-án ment el hazulról. Az eltűnése napján piros-szürke mountainbike-al hajtott el, amelyen elöl egy fekete színű kosár volt. Azóta nem tért haza, életjelet nem adott magáról.

Halálfejes kendővel AK 47-esekhez tartozó bajonettekkel és rohamsisakkal indult útnak

A 14 éves fiú körülbelül 175 cm magas, vékony testalkatú, szőke göndör hajú. Eltűnésekor terep színű nadrágot, terep színű sapkát szürke pólót viselt, és egy halálfejes kendő volt a nyakába kötve. Arcszőrzete nincs. Különös ismertető jellel nem rendelkezik.

A fiatal magával vitte nevelő apja a katonai málhazsákját valamint két darab AK-47-es lőfegyverhez tartozó bajonettet, illetve egy rohamsisakot. A nevelőapja szerint Kovács László heti rendszerességgel tűnik el otthonról, véleménye szerint azért, mert élvezi ha keresik.

A rendőrség kéri, hogy azok, akik  jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkeznek, jelentkezzenek a Kunszentmárton Rendőrkapitányságon, vagy az 56/560-610 vagy a 107-es számú segélyhívón, illetve bármelyik rendőrnél, rendőri szervnél – olvasható a szoljon.hu-n.