2011.06.13. 13:59 calvero56XVI Benedek pápa negyven nyelven mondta el pünkösdi beszédét. Szuahéliül és szingalézül is, tette hozzá a vatikáni szóvivő.

„Megújítani Magyarországot!” mondta Orbán Viktor a szociális konzultációval kapcsolatban. Mégpedig úgy, hogy minden régi politikust – korengedménnyel – nyugdíjba küldeni, tette hozzá a hírolvasó.

Üzleti híreink: A Telenor új világot épít. Kártyavárból – tette hozzá magában a hír olvasója. (Új világot?, én már a régit is unom, tette hozzá a kommentátor.) Más: A No ki a ‘szom világcég okos telefonjai elbuktak a szellemi fogyatékosok számára készített IQ-teszten. Más: „Mert hülye azért nem vagyok!” üvöltötte kényszerzubbonyba kötözve a Média Markt vezérigazgatója, mielőtt elvitte a mentő az elmegyógyintézetbe.

Kulturális híreink: Vad Földi László vendégművészként szerepet vállalt Békéscsabán, Az öreg tölgy látogatása című erdészeti színműben. „Harminc éve vágyom Ill szerepére, ez volt a szerepálmom, valamint az erdészeti szakma. Igaz, Miskolcon még tag voltam, amikor ez a darab műsoron volt, de az igázgató nem rám osztotta a szerepet. Most alkalmam lesz bebizonyítani, hogy…” nyilatkozta volna a színművész, de a miskolci igázgató letiltatta az interjút, és a színészt kitiltotta a színházból. Más: Földi Lea balettművész ez év július 3-án az Egyesült Államok Houston városába utazik egy hónapos nyári kurzusra. „Mivel színötös lettem az iskolában, balettből pedig dícséretes ötöst szereztem, ezzel érdemelhettem ki ezt a kitüntető kurzust, mely nagyban elősegítheti és fejlesztheti a szakmai előmenetelemet és tudásomat” nyilatkozta a művésznő.

Sport: Dzsudzsák Balázs Dagesztánba igazolt. Tizenkét millió euróért – tette hozzá kajánul egy spóroló szurkoló. A sportoló megerősítette a hírt, valamint bankkártyájának PIN-kódját.

Időjárásjelentés: Ma a napsütésé a főszerep. Holnap pedig Vad Földi Lászlóé.

Reklám: „Szopjon Kurác cukorkát, szopjon, szopjon…!”