A pénz mind Borsodba ment volna. Spermafoltokat találtak a magyar IMF csomagon  //hircsarda.blog.hu/

Dominique Strauss-Kahn 2008-ban a Magyarországnak nyújtott segéllyel is erőszakoskodott. A Nemzetközi Valutaalap hétvégén letartóztatott vezetője nem először követett el szexuális erőszakot. Egy neve kikockázását kérő egykori pénzügyminisztériumi vezető a HírCsárdának elmondta, hogy amikor 2008-ban megérkezett az IMF 20 milliárdos csomagja, napokig takarították róla Strauss-Kahn ondóját  . „A csomag valószínűleg kihívóan viselkedhetett, sőt lehet, hogy maga kezdeményezte a liezont. Mindenesetre 2.5 milliárd eurót el is kellett dobnunk, anyira elázott, pedig az a pénz mind Borsodba ment volna”.

Azóta több ország is jelezte, hogy az IMF vezetője a nekik nyújtott pénzügyi tranzakciókkal is kikezdett, sőt a Portugáliának nyújtott segélyből és a kamatyemelésből egy törvénytelen gyermek is született

Dominique Strauss-Kahn a New York-i incidens után Angela Merkellel találkozott volna, és félő, hogy vele is megpróbált volna erőszakoskodni. Angela Merkelt ezért arra kérték tanácsadói, hogy hagyjon fel a kihívó kéztartásával, és viseljen több sminket, mert úgy sokkal könnyebb neki ellenállni.