Öt földrészen 22 országból 65 város készül a feltámadás-napi “Up to Faith Global Dance” táncra.

65 csoport több mint 22 országból – ennyien jelentkeztek a Hit Gyülekezete által a www.UptoFaith.com-on meghirdetett világméretű akcióra, mellyel a szervezők a Feltámadásra hívják fel a figyelmet. A tervek szerint április 24-én világszerte több ezer újjászületett keresztény ünnepli majd egy speciális tánccal Jézus Krisztust.

A tavalyi feltámadás-napi tánc magyar változatát közel félmillióan:
http://bit.ly/faD0hg
Az angol változatot már közel másfél millióan látták: http://bit.ly/b3Iti0
A videók sikerén felbuzdulva idén már nemzetközi eseményé bővül a Hit Gyülekezete Up to Faith mozgalma.

A magyar kezdeményezésről az ötletgazda, Pajor Tamás elmondta: húsvét vasárnapján a világ minden táján videokamerával rögzítik a helyi csoport produkcióját, amelyet eljuttatnak a budapesti szervezőknek. Az Up to Faith Team ebből egy szuperklipet készít, melyet a legnépszerűbb videomegosztó portálokon publikálnak ezzel felhívva a figyelmet Jézus Krisztus feltámadására.

A felkészülésben „lépésről lépésre” video segíti a résztvevőket, s már a regisztráció ideje alatt több felkészülési video napvilágot látott: Barcelonában, Hong Kongban és Kijevben is már megtanulták azt a rendkívüli táncot, amelyet a szervezők külön erre az eseményre készítettek.

Lépésről lépésre video: http://bit.ly/hWX1qN
Felkészülésről készült videók: http://uptofaith.com/video
Gyakran Ismételt Kérdések a táncról: http://uptofaith.com/page/magyar-1

„Bízunk benne, hogy ezzel a globális és színes akcióval méltóképpen ünnepelhetjük a történelem legfontosabb napját, azt, amikor megtörtént a Feltámadás” – mondta el Pajor Tamás.