Deutsch: irtózatos gecik, gusztustalan rohadékok. És van Gyurcsány

„Szemét alakok”, „irtózatos gecik”, „gusztustalan rohadékok” – ezek a kifejezések is szerepelnek Deutsch Tamás fideszes európai parlamenti képviselő Twitter oldalán. A politikus a felsorolás végén hozzáteszi: „És van Gyurcsány”.

Deutsch Tamás március 7-én indította Twitter oldalát, a bejegyzése szerint névnapjára ezzel lepte meg magát. Azóta van, hogy naponta többször is kiír valamit. Március 19-én késő este például azt írta: „Úgy látszik,a legjobb Fideszes barátaim körében is tombol a járványos meghülyülés.Most kéne egy pillanatra megállni,megnyugodni”.

Március 20-ai bejegyzése arról szól, hogy „A hazugság erőszak.A legalantasabb,legundorítóbb szellemi erőszak.Megismétlem:Elég a hazugságokból!Elég a posztkomcsi erőszakból!”. Egy nappal később pedig azt írta ki: „Vannak szemét alakok.Vannak aljas emberek.Vannak rosszindulatú örültek.Vannak irtózatos gecik.Vannak gusztustalan rohadékok.És van Gyurcsány”.

A Twitter oldalon a „dajcstomi” név szerepel és a fideszes képviselő képe is látható. Deutsch Tamás – www.deutschtamas.hu – honlapjáról is a „follow me on Twitter” gombbal erre az oldalra lehet jutni.