Vigyázat! 18+-as tartalom, a tovább gombra vagy a címre kattintva elismerem , hogy elmúltam  18 éves!

A szerkesztőségünkbe juttatott kéziratok szerint Gyurcsány Ferenc évértékelő beszéde teljesen más tartalmú lett volna. A volt miniszterelnök az obszcén nyelvezettől sem riadt vissza, az egyetlen kérdés már csak az maradt, kinek állt érdekében most kiszivárogtatni ezt a kéziratot. A dokumentumot változtatás nélkül, szöveghűen adjuk közre, kommentár nélkül.

Pöcsömök! A Jókai utcában kummantó ratyi Ati! Kommerek!

Szopatva vagyunk, mint egy Guinness rekord bukkakepartyn a szájtátóművész. A narancssárga gecihuszárok

  ott köpölyöznek, ahol vérzünk, a pesti csapat sitten van, Juhász Ferkónak is ráléptek a pöcsére, de olyan erővel, hogy bandzsizni tudna vele a turulmadárról, Zuschlag Janó is meg lett nyitva alulról, mint egy vörd doksi.

Rijen növáplü, mondhatnám, ha lenne kaszinó Sukorón, de ott is szopórulett van, nem
pókerfesztivál. Tátrai Mikire már rárohadt a műanyag lakat, azt megint bevitték, mert kicsit hamarabb adott el valami Moszkvában. Hol a retkes faszban van itt alkotmányosság? Ki a villámmal ujjazott Máriamagdaléna gondolja, hogy ha nem tartjuk fel a fejünket, nem folyik a szánkba a szarlé? Lépni kell, mert ha a fasisztákon múlik, akkor égő nyugdíjasokat fognak keresztrefeszíteni a nyanyatalicskákon és a végén még ártatlan párttársak is sittre kerülnek.

Mi az irány? A libsik kifingásával, csak a Facebook-dzsentri, sunyiszadeszes, grinpísz jogvédők maradtak, a mi nyanyáink nagy része meg a következő választásra kifingik, vagy ha meg is éli, őt kell elvinni a mozgóurnával. Úgyhogy nekünk kell libsisedni, vadkender, ánuszhavaj, illetékterror, finánctőkéskedés.

Mert ha mi nem csináljuk meg, betontömbbel a lábunkon akadunk fent a csepeli szennyvíztisztítóban. Nyilván azt hazudom, hogy nem akarok másik pártot, de a faszomba, ez a lájkolós szánalom emeszpé sem tartható fent örökre, valamikor meghal az utolsó Sas József-rajongó is. Úgyhogy vagy lepattanunk innen, vagy a kommerek végeznek el egy geci gyors agykontroll tanfolyamot. Aki meg nem jön velünk, az menjen aloeverázni vagy emigráljon Edelénybe, és ismerje meg a jobber filinget.

Én beszéltem, Ferilizátor.