2011. március és május között a Werk Akadémia újra meghirdeti a Werk Stílus Weekendek elnevezésű képzését. Az oktatás mindazon személyeknek és vállalkozásoknak szól, akik a 21. század kihívásaival szemben a marketing, a reklám, a styling és a valódi önismeret legkifinomultabb eszközeivel kívánnak élni és ezeket biztos ismerettel kívánják használni. A tanfolyam hétvégeken kerül megrendezésre Budapest Belvárosában, így vidékről is könnyebb elvégezni.

A Werk Stílus Weekend három részből tevődik össze. Az első modul márciusban, kifejezetten a vállalkozási ismeretekre helyezi a hangsúlyt, amelyben helyet kap a vezetői önismereti tréningtől kezdve a márkaépítés és marketing.

A második modul áprilisban, kifejezetten a divat és stílus köré épül, amely időszak alatt a beiratkozott hallgató tanulhat divatmenedzsmentet, hogy miként nyisson és üzemeltessen divatüzletet, vagy hogyan helyezze el magát a divat diktálta világban.

A harmadik részben alapos tudásra tehetnek szert, hogyan legyenek stílusosak a tárgyi környezetük kialakításában. Megismerhetik az enteriőrstyling sajátosságait, világítástechnikai alapismeretekkel gazdagodhatnak, megtudhatják, mitől működik egy hotel, egy pub, vagy éppen egy bank enteriőrje.

Minden egyes modulhoz kapcsolódik egy Európai Uniós és Széchenyi Terv tréning, amelyeken a modulnak megfelelő témákban kaphatnak felvilágosítás a legújabb pályázati lehetőségekről és ezek sikeres megvalósításáról.